Vær med at til kåre Årets Underviser

27. august 2020

Undervisningsprisen

Uddannelses- og Forskningsministeriet hædrer hvert år den mest inspirerende og engagerende underviser med en national underviserpris.

Formålet med Undervisningsprisen er at anerkende den store betydning, som inspirerende, inddragende og nytænkende undervisere har for de studerende og for måden, man lærer på.

Hos Smart Avademy, EASV er det de studerende og medarbejderne som bestemmer, hvem som skal kåres til Årets Underviser og dermed være kandidat til den nationale pris. Dette sker ved at de studerende og medarbejderne kan indstille en underviser til Årets Underviserpris.

Ud fra de indstillede kandidater vælger en jury bestående af, bestyrelsesformand, rektor, campuschef i Sønderborg, en underviser og en studerende, vinderen af Årets Underviserpris på EASV.

EASVs vinder sendes derefter videre til den landsdækkende jury, som skal vælge den endelige vinder af Årets Underviserpris blandt de 8 lokale vindere fra alle landets erhvervsakademier.

Vinderens navn bliver senere afsløret ved en prisoverrækkelse hos Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Præmien på en halv million

Årets Underviserpris er på 500.000 kr. og skal anerkende den store betydning, som fremragende undervisere har.

200.000 kr. er en personlig hæderspris til underviseren, og 300.000 kr. er til at udvikle det gode og engagerende undervisermiljø på det vindende erhvervsakademi.