Frivillige kræfter er et vigtigt aktiv for alle foreninger, og derfor er det vigtigt at vide, hvordan du kan du tænde og nære dem.

Overfor frivillige er din magtrelation svag og exit-faktoren er nem. Det står i modsætning til arbejdsmarkedet, hvor ledelses-power i høj grad kan være til stede, og hvor det kan være forbundet med høje omkostninger for medarbejderen at forlade jobbet. Derfor er ledelse af frivillige noget ganske særligt.

Kom med på webinar, og lær hvordan du leder og arbejder med frivillige i din forening eller i din organisation.

Du lærer bl.a. om:

  • Motivation, belastning og belønning af frivillige kræfter i en forening
  • Hvordan du gør frivillige mere 'langtidsholdbare'
  • Hvilke 'greb' har du, når du – trods alt – skal lede frivillige

Vært

Dennis Hørmann, partner i projektudviklings- og fundraisingvirksomheden Fundraiseren.dk, forfatter bag "Håndbog i fundraising" udgivet i 2013 samt medstifter af DK’s største fondsdatabase og fundraising portal, Fonde.dk. Dennis er desuden underviser på Fundraising Manager uddannelsen på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Nyhedsbrev

Webinaret er forbeholdt abonnenter på IBAs nyhedsbreve. Hvis du ikke allerede får nyhedsbrevene, bliver du automatisk tilmeldt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af nyhedsbrevene.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.