Her er et overblik over vores korte kurser, indledende fag, webinar og konferencer.

 Indledende kursus

Har du brug for en grundlæggende viden inden for et bestemt fagområde? Så er et indledende fag et godt tilbud.

På et indledende kursus bliver du godt rustet til at håndtere de krav, du vil møde på akademistudiet. Du får en grundlæggende viden inden for det fag du deltager på, og du opnår de nødvendige faglige forudsætninger for at kunne læse videre på en akademiuddannelse.

Målgruppe

Fagene henvender sig til studerende og andre, der ikke tidligere har arbejdet med det givne fagområde, og til studerende som ikke i lang tid har beskæftiget sig med deres fagområde. Der kræves i udgangspunktet ingen særlige forudsætninger for at deltage på indledende fag.

 Korte kurser

Har du brug for en opdatering af den nyeste viden inden for et bestemt fagområde? 

Faglig opdatering er vigtigt. Vi tilbyder flere kortere kursusforløb, hvor du kan du få kompetencer til at skabe retning, engagement og nye værktøjer og viden. Se vores aktuelle kurser:

 Webinar

Få ny viden og inspiration inden for bl.a. digital markedsføring, projektledelse, personlig effektivitet og karriereudvikling. Det er både sjovt og lærerigt at være med på webinar, og samtidig styrker du dit netværk.

De gratis webinarer er forbeholdt abonnenter til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede får nyhedsbrevet, bliver du automatisk tilmeldt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af nyhedsbrevet.