Er du personen som i fremtiden skal være med til at drive virksomhedens innovationskultur?

Ønsker du at blive i stand til at tænke i forretningsmodeller? Ønsker du at tilegne dig metoder for at kunne udvikle nye idéer, produkter, services og oplevelser? 

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så vil forretningsudvikling og innovationsledelse være faget, hvor du rykker dine kompetencer og skaber nye muligheder for vækst i din virksomhed.

Med faget Forretningsudvikling og Innovationsledelse kan du udvikle din egen rolle, så du kan udvælge og anvende relevante innovationsværktøjer til netop dit professionelle fagområde.

Du bliver i stand til at analysere og identificere din virksomheds innovationsmuligheder, og hvordan du leder en kontinuerlig innovationsproces.

Indhold i faget:

  • Vækstskabende forretningsmodeller
  • Planlægning og ledelse af innovationsforløb
  • Disruption og forretningsudvikling
  • Udvikling og vurdering af idéer for mulig vækstskabelse
  • Skabelse af innovationskultur i din virksomhed.

Målgruppe:

Du skal læse Forretningsudvikling og Innovationsledelse, hvis du ønsker at fylde din værktøjskasse med redskaber til konkret og vækstskabende idéudvikling, skabelse af innovationskultur og ledelse af innovationsprocesser. Med faget får du en dybdegående viden om forretningsmodeller og metoder til at udvikle nye forretningsmuligheder. 

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i salg og markedsføring >>

­

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.