Udforsk din virksomheds organisatoriske sammensætning, grib forandringerne, find nye udviklingsmuligheder og lær at implementere dem med succes.

Med faget Organisation, kultur og forandringsledelse får du forståelse for organisationers opbygning, struktur og kultur og individets rolle heri.

Du får værktøjer, så du kan tage en ledende rolle, når der skal gennemføres forandringer i din virksomhed.

Indhold i faget:

  • Organisationskultur og adfærd.
  • Formidling af praksisnære og faglige problemstillinger og løsninger.
  • Ledelse af forandringsprocesser - herunder implementering af nye strategier.

Målgruppe:

Faget er for dig, der ønsker en større forståelse for og succes med implementering af nye tiltag i virksomheden. Du får en bred forståelse af virksomhedens struktur og derfor en god forståelse af virksomheden og medarbejderne som en samlet helhed.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i salg og markedsføring >>

­

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.