Vil du gerne styrke virksomhedens kommunikation både online og offline? 

Med et kursus eller en uddannelse i kommunikation på Smart Academy bliver du klogere på kommunikationsplanlægning, præsentationsteknikker og udvikling af mediestrategier.

På alle kommunikationsuddannelser får du værktøjer, der gør dig i stand til at kommunikere professionelt, såvel skriftligt som mundtligt, så du nemt og effektivt kan håndtere alt fra mindre præsentationer til større krisesituationer for din virksomhed.

Find din kommunikationsuddannelse

Få et overblik over dine muligheder med kurser og uddannelser indenfor kommunikation:

Kommunikation i praksis

Med en kommunikationsuddannelse lærer du at omsætte kommunikationsteori til handling, at formulere dig på forskellige medieplatforme, samt at præsentere dit budskab klart og tydeligt.

Præsentationsteknik

På dette kursus styrker du din personlige kommunikation og gennemslagskraft og lærer, hvordan du styrer nervøsiteten, når du står foran større forsamlinger.

Strategisk kommunikation

Du bliver i stand til at planlægge og gennemføre kommunikationstiltag, der afspejler virksomhedens strategi og styrker såvel den interne, som eksterne kommunikation.

Fundraising Manager

På denne uddannelse lærer du, hvordan du får flere midler hjem til virksomheden. Du får god indsigt i fundraising og værktøjer til, hvordan du vinder den intense kamp om støttemulighederne.

Tekstforfatter

Du styrker dine skriftlige kompetencer og din kontakt med interessenterne og bliver skrap til at planlægge, udføre og evaluere på virksomhedens kommunikation.

Derfor giver en kommunikationsuddannelse værdi

Med en kommunikationsuddannelse eller et kommunikationskursus får du værktøjer til at arbejde med kommunikation og formidling, samt at kunne varetage analyser, planlægning og implementering.

En uddannelse i kommunikation klæder dig på til at håndtere virksomhedens interne og eksterne kommunikation og formidle et budskab klart, tydeligt og målrettet.