God og kompetent ledelse er vigtigere end nogensinde før. 

Uanset om det er i et mindre team eller i en stor international virksomhed. Og præcis som en håndværker har du brug for en opdateret værktøjskasse til at udføre jobbet tilfredsstillende og lede på en motiverende og effektiv måde.

I et stærkt samarbejde tilbyder Vejen Business College, UC SYD og Smart Academy uddannelser i ledelse på AMU-, merkonom-, akademi-, diplom og masterniveau.

Uddannelserne i ledelse kombinerer praktiske færdigheder med teoretisk viden på et højt fagligt niveau. Du arbejder under hele forløbet med udfordringer og opgaver fra din egen dagligdag.

Vi glæder os til at se dig.

 

Grundlæggende lederuddannelse

På kurset lærer du en række konkrete ledelsesværktøjer til brug i din daglige ledelse af medarbejdere, ligesom du får et grundigt indblik i konflikthåndtering og ikke mindst kommunikation.

Fremtidens leder

Her får du en kort, effektiv og kompetencegivende lederuddannelse, der er din genvej til fremtidens ledelse. Du får værktøjer, der gør dig til en kompetent leder i en travl hverdag.

Skab succesfulde forandringer - kom fra teori til praksis

På dette korte kursus bliver du trænet i at gennemføre succesfulde forandringer i dit job som leder.

Akademileder

Bliv en bedre leder med denne virksomhedsorienterede uddannelse, der styrker sammenholdet i organisationen, samt gør dig i stand til at håndtere forandringsprocesser.

Byggeriets Lederuddannelse

Få opgraderet dine kompetencer inden for motivation, ledelse og forretningsstrategier, så din virksomhed udvikler sig og skaber vækst på et konkurrencepræget marked. 

Flere lederuddannelser

Her kan du se alle vores andre lederuddannelser på merkonom-, akademi-, diplom og masterniveau.

Akademiuddannelsen i ledelse

Akademiuddannelsen i ledelse sætter fokus på dine personlige og ledelsesfaglige kompetencer. Du lærer at planlægge og implementere på strategisk og praktisk ledelse, og du bliver klædt på til såvel nationalt som internationalt ledelsesarbejde.

Diplomuddannelsen i ledelse

Med diplomuddannelsen i ledelse styrker du dine ledelseskompetencer ved at sætte fokus på dit eget lederskab, din relation til dine medarbejdere og den organisation, som du er en del af.

Diplomuddannelse med fokus på HR

Med en diplomuddannelse som har fokus på HR, får du redskaberne til at udvikle dit arbejde med HR, så værdien bliver tydelig. Du udvikler samtidig dine egne HR kompetencer og får teorier og modeller, som hjælper til refleksion over din egen praksis. 

Diplomuddannelse i ledelse med fokus på projektledelse

Med denne projektlederuddannelse får du indsigt i, hvordan du driver et projekt og får også forståelse for, hvordan organisationens struktur og kultur har betydning for projektarbejdsformen. 

Masteruddannelsen Executive MBA

De kompetencer du får med denne Executive MBA, er strategi, ledelse, HRM og økonomi. Samtidig får du værktøjer, teorier og metoder, der kan udvikle dig og din virksomhed både nu og fremover.

Fleksible bachelor- og masteruddannelser

Få internationale kompetencer med en anerkendt uddannelse – en uddannelse, du tager, mens du passer dit job. Uddannelserne tilbydes online eller blended learning, og det giver dig frihed og fleksibilitet.

Samlet overblik over alle lederuddannelser

Vil du se et samlet overblik over alle IBAs ledelsesuddannelser, kan du downloade brochuren her (pdf)