Vil du gerne blive skarpere til online marketing, så du kan få endnu mere ud af din markedsføring online? Så tag et målrettet online marketing-kursus på Smart Academy. 

Med et online marketing-kursus får du en solid forståelse for online markedsføring gennem en række effektive metoder og værktøjer, der klæder dig på til at kunne mangedoble din virksomheds resultater.

Vi udbyder også uddannelser til dig, som ønsker at efteruddanne eller opkvalificere dig i online markedsføring. Med en uddannelse i online markedsføring kommer du til at arbejde med virksomhedens konkrete online marketing opgaver undervejs, så du ved, hvordan du får integreret din nye viden i hverdagen.

Få et overblik over mulighederne indenfor online marketing og markedsføring:

Web Marketing Manager

Du får en allround uddannelse om SEO, sociale medier, e-mail marketing, annoncering på nettet, usability, digital strategi og konverteringsoptimering.

Social Media Advisor

Med konkrete værktøjer bliver du i stand til at gøre de sociale medier til en integreret del af virksomhedens hverdag, så du kan skabe synlige resultater.

Facebook Ads Manager

Kom helt ind under huden på Facebooks annoncesystem! Du lærer både, hvordan du kan understøtte virksomhedens daglige kommunikation, men også hvordan du kører større salgs- og brandingkampagner med konkrete, målbare resultater.

Content Marketing Manager (diplom)

Du lærer de nyeste værktøjer til at producere relevant indhold, der både styrker kundeloyaliteten og tiltrækker nye kunder til virksomheden. Samtidig lærer du, at håndtere den digitale kunderejse og hvilke mediaplatforme, der fungerer bedst sammen.

E-mail Summit 2019

Smart Academy er officiel uddannelsespartner for konferencen E-mail Summit, som bliver afholdt af Will & Co. Konferencen er for dig, der arbejder med e-mail marketing og søger ny inspiration og viden.

Dit udbytte af et kursus i online marketing

Med et online marketing-kursus får du værktøjer til at arbejde effektivt med digitale strategier og markedsføringsplaner. Kurserne klæder dig desuden bedre på til at kunne varetage opgaver inden for SEO, sociale medier og content marketing, så du ved, hvad der skal til for at få succes online.

Med et kursus eller en uddannelse inden for online markedsføring får du;

  • konkrete værktøjer, der gør din hverdag lettere
  • opkvalificering af dine kompetencer
  • den nyeste viden og de nyeste tendenser inden for den digitale verden
  • værdi for din virksomhed ved at arbejde med aktuelle problemstillinger

Korte kurser og uddannelser

På Smart Academy har du blandt andet mulighed for at tage et kort online marketing-kursus inden for Facebook annoncering. Med dette todages kursus kommer du helt ind under huden på Facebooks annoncesystem og lærer, hvordan din kommunikation når de rette modtagere og skaber resultater.

Du kan også tage et lidt længere forløb og vælge en uddannelse, hvor du bliver opdateret på den nyeste viden inden for online markedsføring og får konkrete værktøjer til at skabe synlige resultater. Vi udbyder uddannelser med en varighed på 6-8 dage, hvor du afslutter forløbet med en eksamen.