Tag en projektlederuddannelse eller et projektlederkursus og lær at gennemføre projekter med succes. 

På Smart Academy Erhvervsakademi Kolding har vi projektlederuddannelser og -kurser på alle niveauer. Vi tilbyder blandt andet grundlæggende uddannelser inden for projektforståelse for projektmedarbejdere samt uddannelser i projektledelse for mindre erfarne projektledere.

Har du allerede god erfaring som projektleder, tilbyder vi også akademi- og diplomuddannelser i projektledelse for de mere erfarne projektledere.

 

Vælg den rette projektlederuddannelse

Her på siden finder du en oversigt over de forskellige uddannelser og kurser i projektledelse, som vi tilbyder på Smart Academy. Vi tilbyder også certificeringer inden for IPMA® og PRINCE2®, hvis du ønsker en internationalt anerkendt certificering. Certificeringerne kan du både tage for sig selv eller i forbindelse med vores øvrige kurser og uddannelser.

Få et overblik over vores projektlederkurser- og uddannelser her:

Diplomuddannelse for projektledere

På denne projektlederuddannelse får du skærpet dine færdigheder i forandringsledelse, fornyet dine kommunikations- og lederevner, samt styrket dine projektlederkompetencer.

Projektledelse

Med denne projektlederuddannelse får du styrket din værktøjskasse og du lærer, hvordan du igennem løbende risikovurdering og kvalitetssikring opnår succesfuld projektstyring fra start til slut.

PRINCE2® Foundation

Her får du på få dage indblik i denne effektive og skalérbare metode til projektstyring. Den er internationalt anerkendt og kan tilpasses både virksomheder og dit eget projekt.

Det skarpeste team

Vi har samlet et skarpt team af kursus undervisere, der er parat til at give dig den nyeste og mest kvalificerede viden inden for de mange grene af projektledelse.

Vores undervisere er alle erfarne projektledere, som er pædagogiske praktikere og øvede i at skabe et engageret og afvekslende miljø i læringssituationen med udgangspunkt i lige præcis dine kompetencer.

Projektlederuddannelser på alle niveauer

Uanset dit niveau og erfaring kan du finde et kursus eller en uddannelse, der styrker dine færdigheder og bringer dig et niveau videre. Vores uddannelser og kurser i projektledelse er dermed et vigtigt redskab, der hjælper dig til at kunne håndtere dit projektarbejde bedst muligt.

Din rolle som projektleder er vigtig for virksomheden. Derfor kommer vi ikke kun omkring planlægning og strukturering af projektets aktiviteter på projektlederuddannelserne. Du lærer derimod også, hvordan du motiverer hele teamet, leder en gruppe mennesker og håndterer uforudsete problemer.

Værdi for virksomheden

På Smart Academy Erhvervsakademi Kolding uddanner vi medarbejdere i projektledelse og teamsamarbejde – hvad enten der er tale om projektdeltagere, nye projektledere, erfarne projektledere eller program- og projektchefer.

Vi hjælper også virksomheder med at få udviklet en projektkultur i organisationen, der skaber mærkbare resultater. Uanset hvilken uddannelse eller kursus du vælger, bliver du præsenteret for alle de vigtigste værktøjer og metoder, der gavner dit arbejde med projektledelse i virksomheden.