Har du styr på FinTech, digital disruption, crowdfunding, blockchain, compliance, deleøkonomi og automatisering af beslutningsprocesser?

Ellers har du her muligheden for at få det.

Få viden og kompetencer til at kunne foretage en helhedsorienteret vurdering af din kundes fremtidsudsigter. Det gælder inden for demografi, regulativer og teknologier. Lær at identificere risici og tage ansvar inden for de gældende rammer for kunderådgivning. 

På faget kommer du til at arbejde med de nyeste digitale og teknologiske tiltag. Du lærer at vurdere demografiske, regulatoriske og juridiske fremtidsudsigter i den finansielle sektor. Med den viden kan du bedre løse konkrete praksisnære opgaver inden for kunderådgivning.

Indhold i faget:

  • Planlagte fremtidige reguleringer, både økonomiske og juridiske
  • Tværfaglige udviklingsprojekter i den finansielle sektor
  • Aktuelle krav og fremtidige regelsæt inden for compliance
  • Automatisering af beslutningsprocesser.

Målgruppe:

Dette fag er for dig, der vil være et skridt foran. Du vil kunne foretage en helhedsorienteret vurdering af den finansielle sektor og med større sandsynlighed sikre, at din kunde tager nogle fornuftige, fremtidssikrede valg.

Niveau

Faget er en del af den merkantile diplomuddannelse. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i finansielrådgivning >>

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.