Som leder har du brug for at være dygtig til kommunikation. Både i forhold til dine medarbejdere og dine samarbejdspartnere.

Online undervisning

Du kan trygt følge faget hjemmefra.
- Faget overgår midlertidigt til digital undervisning i forbindelse med COVID-19.

Hvis corona-situationen ændrer sig, vil det også være muligt at gennemføre den resterende del af undervisningen med fysisk tilstedeværelse. Vi følger Uddannelses- og forskningsministerets anvisninger løbende.


På det første obligatoriske modul på Diplomuddannelse i Ledelse kombineres teorier og modeller inden for lederskab med viden om og forståelse for kommunikation. Det gør dig i stand til at udvikle og reflektere over din egen kommunikation som leder.

Indhold i faget:

  • Teorier og modeller for ledelse og lederskab
  • Sammenhængen mellem ledelse og kommunikation
  • Teorier og metoder om kommunikation
  • Organisatorisk kommunikation

Uddannelsen udbydes i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

Målgruppe:

Modulet er for dig, der er interesseret i at udvikle og forstå din egen rolle som leder og sammenhængen mellem personlig kommunikation og ledelse.

Forløb og priser

Faget Det personlige lederskab og forandring er en del af diplomuddannelsen i Ledelse. Hele uddannelsen tager ca. 3 år at gennemføre. >> Læs mere om den samlede diplomuddannelse i Ledelse 

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Ledelse. En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så kan du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis. >> Læs om realkompetencevurdering 

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.