Tilmeld dig hele diplomuddannelsen i ledelse.

Du tilmelder dig de 3 obligatoriske fag, 3 valgfrie fag og afgangsprojektet.
Uddannelsen giver dig 60 ECTS point, som svarer til en mellemlang videregående uddannelse.

Du sikrer dig en kompetencegivende lederuddannelse med en Diplom i ledelse. Du videreudvikler dit personlige og professionelle lederskab inden for forandringsledelse, kommunikation, relationer, strategi og organisation.

Diplom i Ledelse er en anerkendt, kompetencegivende uddannelse, hvor du bl.a. lærer om det professionelle lederskab, kompetenceudvikling, kommunikation, forandringsledelse og strategisk ledelse. Diplomuddannelsen bygger på både teori og praktisk træning. Du bliver præsenteret for de nyeste ledelsesteorier og metoder inden for hvert fagområde. De bliver koblet tæt til din hverdag og de udfordringer, du og din organisation står overfor.  >> Læs mere om Diplomuddannelse i Ledelse

Uddannelsen udbydes i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Ledelse. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.