Relationer er nøgleordet på modulet ”Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling”. Modulet handler om relationen mellem dig som leder og dine medarbejdere.

Det handler også om, hvad for eksempel den indbyrdes magtbalance betyder for den relation. Og så handler det om, hvordan samfundet og organisatoriske rammer påvirker relationer.

På modulet får du kompetencer til at etablere, udvikle og lede relationer, som understøtter organisationens mål og opgaver.

Indhold i faget:

  • Teorier og metoder til professionelle samtaler og dialoger med medarbejdere
  • Selvledelse og medledelse
  • Hvordan du kan bruge fortællinger som en del af din ledelse
  • Magt og magtrelationer
  • Motivationsteori

Uddannelsen udbydes i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

Målgruppe:

Modulet er for dig, som vil styrke dine kompetencer til at udvikle og lede relationer og samarbejde i organisationen.

Forløb og priser

Faget "Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling" er en del af diplomuddannelsen i Ledelse. Hele uddannelsen tager ca. 3 år at gennemføre.

Forplejning indgår i priserne men kan fravælges ved tilmelding. Prisen for forplejning er DKK 1.800 per 10 ECTS point. Litteratur betales særskilt.

>> Læs mere om den samlede diplomuddannelse i Ledelse

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Ledelse. En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis. >> Læs om realkompetencevurdering 

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.