Virksomhedens udviklingspotentiale og strategiens effekt er direkte afhængig af din viden om relevante markeds- og kundetrends? 

I faget Kundeindsigter, trends og tendenser lærer du at strukturere det behov for dataindsamling, der opstår i en foranderlig verden, når du snakker strategi og forretningsudvikling i en virksomhed.

Du får en dybdegående viden om forskellige undersøgelsesmetoder, og du lærer at analysere kunder og markeder.

Analyserne kan du efterfølgende anvende til at lokalisere jeres fremtidige behov og udviklingspotentiale.

Indhold i faget:

  • Kundesegmenter og undersøgelsesområder der er relevante for virksomhedens situation
  • At anvende prædiktive analyser til at afdække virksomhedens behov for tilpasning af målgruppe, produktudvikling og strategi
  • Virksomhedens datagrundlag og anvendelse af analysemetoder med udgangspunkt i virksomhedens situation
  • Forskellen på kvantitative og kvalitative analyser – og hvornår du anvender hvad.

Målgruppe:

Faget er for dig, der ønsker at blive bedre til at vurdere kundesegmenter, trends og tendenser som udgangspunkt for at optimere virksomhedens strategi. Du får kompetencer til at udvælge de rette metoder og gennemføre relevante analyser, som du efterfølgende kan anvende i din vurdering af din virksomheds udviklingspotentiale.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i salg og markedsføring >>

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.