Lær at gå forrest med at aktivere, håndhæve og udvikle sælgernes tilgang til salg.

Diplomfaget Organisation, salgskultur og forandringsledelse er et obligatorisk fag på Diplomuddannelse i Salg og markedsføring.

”Salgsledelsen er svag”. Sådan lød en af konklusionerne i det danske forskningsprojekt ”Morgendagens Salg”, som er gennemført af CBS (Copenhagen Business School) og Customer Agency i samarbejde med DI Handel og Business Danmark, der organiserer salgs- og marketingansatte.

Svaret på den salgsudfordring er lige så indlysende, som det er svært at gennemføre. Forskningsprojektet formulerede nemlig den tilhørende salgsdyd, som lyder ”vores salgsledere går forrest med at aktivere, håndhæve og udvikle sælgernes tilgang til salg.”

At kunne gå forrest handler dels om at have viden om organisation, salgskultur og forandringskultur, dels om at have værktøjer så du kan tage en ledende rolle, når der skal gennemføres forandringer i din virksomhed.

Du får begge dele på dette fag.

Indhold i faget:

  • Etablering af en kundeorienteret salgskultur.
  • Salgsstrategien som et element af den overordnede strategi.
  • Salgsorganisering med henblik på at udnytte ressourcerne bedst muligt.
  • Ledelse af forandringsprocesser - herunder implementering af nye strategier


Vi er stolte af vores mange samarbejdspartnere på uddannelsen - et samarbejde som altid sikre os den nyeste viden på området.

              


Målgruppe:

Diplomfaget Organisation, salgskultur og forandringsledelse er for dig, der ønsker en større forståelse for og succes med implementering af nye tiltag i virksomheden.

Du får en bred forståelse af virksomhedens struktur og derfor en god forståelse af virksomheden og medarbejderne som en samlet helhed.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i Salg.

­

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.