Vil du gerne kunne tiltrække flere kunder til din hjemmeside og være synlig over for din målgruppe på det rigtige tidspunkt? Så tag et Google AdWords kursus og lær, hvordan du lægger en solid kampagnestrategi og får det optimale ud af dit annoncebudget.

På vores Google AdWords kursus lærer du at planlægge effektive kampagner, skrive gode, relevante annoncetekster med de rigtige søgeord, samt effektmåle og vedligeholde dine kampagner.

Google’s annonceservice er yderst profitabel, når du først har lært at benytte dig af teknikkerne. Derfor bliver du præsenteret for alle de vigtigste værktøjer og metoder i arbejdet med AdWords, samtidig med at du får rig mulighed for at teste din nye viden af i praksis.

Derfor skal du vælge et kursus i Google AdWords

Google AdWords er en af de mest effektive metoder til at ramme den målgruppe, som allerede efterspørger dine produkter eller services. Når du har helt styr på, hvordan du bruger AdWords annoncering som en del af din online markedsføring, er det yderst effektivt, målbart og ikke mindst profitabelt.  

På kurset opnår du et solidt kendskab til Google AdWords og bliver klogere på, hvordan du sikrer dig de høje og ikke mindst afgørende klikprocenter ved hjælp af Google AdWords’ søgeordsværktøj. Du får også konkrete værktøjer til at kunne arbejde effektivt med re-marketing og Google Shopping.

Det lærer du om:

Kurset i AdWords består af i alt to hele dages undervisning, hvor du blandt andet lærer om:

  • Annonceringsplatforme
  • Opsætning af AdWords kampagner
  • Sporing i AdWords
  • Optimering af AdWords kampagner
  • Display annoncering / YouTube annoncering
  • Google Shopping annoncering.

På vores kursus i Google AdWords vil du desuden få viden og værktøjer, som du kan gå direkte tilbage på arbejdet og bruge.

Målgruppe

For at kunne deltage på dette kursus i Google AdWords, skal du have en AdWords-konto, samt adgang til dine kampagner. Kurset er for dig, som allerede har grundlæggende kendskab til Google AdWords og som ønsker at arbejde mere strategisk med online kampagner og annoncering. 

Måske er du også interesseret i vores kursus i Google Analytics?

Ansøgningsfrist

Hvis der er ledige pladser, optager vi kursister indtil kursets start. Kun hold med ledige pladser bliver vist på hjemmesiden.