Efter du har gennemført Byggeriets Lederuddannelse har du mulighed for at bygge oven på med endnu to moduler fordelt over et år.

Forløbet består af faget Innovationsledelse og et afgangsprojekt, og vil i alt give dig yderligere 20 ECTS-point.

Med overbygningen har du i alt 60 ECTS-point. Det giver dig en fuld akademiuddannelse, som giver adgang til diplomniveauet.

Du lærer om:

  • Hvordan du løser komplekse ledelsesmæssige problemstillinger
  • Hvordan du anvender ledelsesteorier og -metoder på en reflekteret måde
  • Udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsproccer
  • Din egen lederpraksis.

Ansøgningsfrist

2 uger inden studiestart.

Hvis der er ledige pladser optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Niveau

Byggeriets Lederuddannelse er en del af den Fleksible Akademiuddannelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse.
Hvis du gerne vil tage en hel Akademiuddannelse, kan du tage et ekstra akademifag samt et afgangsprojekt, og dermed få den Fleksible Akademiuddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.