Opnå bedre resultater i dit eksportsalg med nye værktøjer og metoder, du kan bruge til at strukturere dit salg og analysere dine kunders personlighed og adfærd.   

Med uddannelsen ”Salgspsykologi for eksportsælgere” får du en bred viden om, hvordan du skal tackle et salg og særligt, hvordan du i den forbindelse skal fange din kunde. Du bliver trænet i at gennemføre hele salget; fra kundeanalysen, til første møde og hele vejen til den lukkede aftale og jeres efterfølgende relation.

Uddannelsen har særligt fokus på salget i netop eksportøjemed og går i dybden med din specifikke kunde. Du lærer at afkode kunden og på den måde ramme der, hvor det virker. Du får fyldt din værktøjskasse med metoder, du kan bruge til at analysere din kundens personlighed og adfærd. Metoder der hjælper dig med planlægning og opfølgning. Sammen sætter du og dit hold kunden i fokus.

Vil du gerne skabe endnu bedre resultater med dit eksportsalg?
Læs mere om uddannelsen Eksportsælger 2.0 >>

 

Du lærer om:

  • Det personlige salgs karakteristika og struktur i et eksportperspektiv
  • Kunders købsmotiver og mål
  • Tilpasning af salg og kundedialog på tværs af kulturer
  • Salgsstrategier og kommunikationsstrategier
  • Forskellige persontyper og adfærdsforståelse
  • Kundemødets struktur og faser
  • Planlægning og prioritering af eksportsalget
  • Aftersales og relationsudvikling, særligt ved brug af online medier


Uddannelsen er afviklet i samarbejde med Eksportforeningen, som også bidrager med gæsteundervisere og den nyeste viden på området.Niveau

Salgspsykologi for Eksportsælgere er et særligt tilrettelagt forløb for eksportsælgere, og du kan enten tage faget som en del af din akademiuddannelse i Salg og markedsføring
eller som et selvstændigt modul. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse.


Ansøgningsfrist

2 uger inden studiestart. Vi optager dog nye deltagere helt op til opstartsdato, hvis der er ledige pladser.  
 

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.