Udnyt din tid som ledig med et erhvervsøkonomisk udviklingsforløb, og få viden og redskaber du kan bruge i dit næste job. 
Din vej tilbage på jobmarkedet. 

  Faget Erhvervsøkonomi er et 6 ugers uddannelsesforløb specielt for ledige

Sund økonomi er grundlaget for en sund forretning.

I dette fag lærer du at, vurdere udviklingen i omkostningerne ved aktivitetsændringer og at bidrage til organisationen ved aktivitetsændringer og deltage konstruktivt i virksomhedens budgetlægning og at lave budgetter for et afgrænset område.

Du opnår endvidere indsigt i anvendelsen af erhvervsøkonomiske løsningsmodeller og metoder.

Tilmelding på denne side er for dig, der er ledig. Hvis du er i job; tilmeld dig her >>

Indhold i faget:

  •  Økonomistyring
  •  Afsætnings- og omkostningsforhold
  •  Aktivitetsoptimering
  •  Totalbudgettering
  •  Investering og finansiering
  •  Årsregnskab, budgetter og nøgletal

Målgruppe

Jobrettet uddannelse er forløb, der er tilrettelagt ledige. Forløbene varer op til seks uger, og giver dig en unik mulighed for at opdatere dine kompetencer og færdigheder, mens du er ledig.

Faget er for dig, der allerede har arbejdet eller gerne vil arbejde med økonomiske opgaver. Uanset om du ansættes som leder, revisorassistent eller skal starte som selvstændig, så giver uddannelsen dig et praktisk og teoretisk erhvervsøkonomisk grundlag, så du professionelt kan håndtere de økonomiske udfordringer i virksomheden.

Det kan være en god idé, at få en realkompetencevurdering inden du tilmelder dig
Der findes forskellige muligheder for at få afklaret og godskrevet kompetencer, du har opnået gennem erhvervserfaring, tidligere uddannelser m.m. Vi tilbyder, at dig en gratis kompetenceafklaring - læs mere om hvad og hvordan.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Bemærk, at et 6 ugers forløb godt kan fremstå som et 7 eller 8 ugers forløb (fx pga. vinterferie, juleferie ol.) 
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Afmelding til jobrettet uddannelse

Hvis du bliver forhindret i at deltage i den jobrettede uddannelse, skal du framelde dig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Framelding skal ske før første kursusdag. Sker frameldingen efter kursusstart, vil Jobcentret eller A-kassen blive opkrævet fuld deltagerbetaling.Vi tilbyder også dette forløb som akademifag til dig, der er i job.