Udnyt din tid som ledig med et udviklingsforløb, og få viden og redskaber du kan bruge i dit næste job. 
Din vej tilbage på jobmarkedet. 

  Faget Præsentationsteknik er et 6 ugers uddannelsesforløb specielt for ledige. 

På faget Præsentationsteknik lærer du, at planlægge og gennemføre individuelle præsentationer såvel som gruppepræsentationer, med personlig gennemslagskraft.
Formålet med faget præsentationsteknik er at dygtiggøre dig til selvstændigt og professionelt at planlægge og gennemføre en præsentation, såvel individuelt som gruppevis, med personlig gennemslagskraft i forskellig kontekst.

Indhold i faget:

  • Kommunikationsmodeller.
  • Planlægnings- og præsentationsteknikker.
  • Præsentationsopgaven i praksis

Målgruppe

Jobrettet uddannelse er forløb, der er tilrettelagt ledige. Forløbene varer op til seks uger, og giver dig en unik mulighed for at opdatere dine kompetencer og færdigheder, mens du er ledig.
Præsentationsteknik er både for dig som har prøvet at holde præsentationer før, og dig som regner med at skulle bruge præsentationer i fremtiden.


Det kan være en god idé, at få en realkompetencevurdering inden du tilmelder dig
Der findes forskellige muligheder for at få afklaret og godskrevet kompetencer, du har opnået gennem erhvervserfaring, tidligere uddannelser m.m. Vi tilbyder, at dig en gratis kompetenceafklaring - læs mere om hvad og hvordan.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Bemærk, at et 6 ugers forløb godt kan fremstå som et 7 eller 8 ugers forløb (fx pga. vinterferie, juleferie ol.) 
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Afmelding til jobrettet uddannelse

Hvis du bliver forhindret i at deltage i den jobrettede uddannelse, skal du framelde dig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Framelding skal ske før første kursusdag. Sker frameldingen efter kursusstart, vil Jobcentret eller A-kassen blive opkrævet fuld deltagerbetaling.