Udnyt din tid som ledig med et lederudviklingsforløb, og få viden og redskaber du kan bruge i dit næste job. 
Din vej tilbage på jobmarkedet. 

  Faget Projektledelse er et 6 ugers uddannelsesforløb specielt for ledige. 

Få værktøjer til at lede projekter effektivt. Projektledelse kræver overblik. Få overblikket og lær at trække i trådene, så viser at du kan tage ansvaret og lede projektet igennem hele processen.
Med faget Projektledelse bliver du i stand til at analysere, planlægge og vurdere hvornår og hvordan nye idéer, systemer og metoder skal implementeres i produktionen for at sikre en fortsat innovativ produktudvikling.
I faget får du ikke alene den teoretiske ballast med teori og metoder inden for projektledelse og projektstyring. Du får også praktiske redskaber til at vurdere ledelsesmæssige problemer fra hverdagen og vælge de bedste løsninger. Du får forståelse for værdien af netværk og lærer at etablere og udnytte dem.

Indhold i faget:

Faget har fokus på planlægning, ledelse og evaluering af projekter, og hvordan projektorganisering kan understøtte målene i din virksomhed eller organisation.

  • Projektledelse
  • Projektstyring
  • Agile projektformer
  • Ressourceallokering

Målgruppe

Jobrettet uddannelse er forløb, der er tilrettelagt ledige. Forløbene varer op til seks uger, og giver dig en unik mulighed for at opdatere dine kompetencer og færdigheder, mens du er ledig.
Faget er for dig, der ønsker at arbejde med projekter i din dagligdag. Både som projektleder eller som deltager i projekter. Det er for dig, der gerne vil blive bedre til at vurdere hvilke projekter, der skal gennemføres, og hvilke der måske slet ikke skal startes op. Det er for dig, der ønsker konkrete værktøjer til at bevare overblikket og styre projektet og samtidig leder deltagerne, så de holder motivationen gennem projektet.


Det kan være en god idé, at få en realkompetencevurdering inden du tilmelder dig
Der findes forskellige muligheder for at få afklaret og godskrevet kompetencer, du har opnået gennem erhvervserfaring, tidligere uddannelser m.m. Vi tilbyder, at dig en gratis kompetenceafklaring - læs mere om hvad og hvordan.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Bemærk, at et 6 ugers forløb godt kan fremstå som et 7 eller 8 ugers forløb (fx pga. vinterferie, juleferie ol.) 
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Afmelding til jobrettet uddannelse

Hvis du bliver forhindret i at deltage i den jobrettede uddannelse, skal du framelde dig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Framelding skal ske før første kursusdag. Sker frameldingen efter kursusstart, vil Jobcentret eller A-kassen blive opkrævet fuld deltagerbetaling.


Vi tilbyder også dette forløb som akademifag til dig, der er kommet i job.