Din vej tilbage på jobmarkedet.
Udnyt din tid som ledig med et udviklingsforløb, og få viden og redskaber du kan bruge i dit næste job.

Smart Academy tilbyder særlige uddannelsesforløb for ledige (jobrettet uddannelse), hvor akademifag udbydes som 6-ugers forløb, som du kan ansøge uddannelsesstøtte til, mens du er ledig.

Styrk dine jobmuligheder med nye kompetencer i international transport og logistik
Med en 6 ugers jobrettet uddannelse kan du udnytte din tid som ledig til at opkvalificere dig - og få papir på dine kompetencer.

Vi har et bredt udvalg af godkendte akademifag for ledige, så du kan udnytte din ledighedsperiode til at udvikle nye færdigheder. Vores 6-ugers forløb til ledige er alle godkendte forløb fra den national og regionale positivliste

Få enten konkrete redskaber til at løse specifikke ledelsesopgaver, eller kvalificerer dig til at løse globale udfordringer samt varetage værdi- og forsyningskæder, som du kan bruge i dit næste job. Du styrker dine kompetencer og dit CV med et statsanerkendt eksamensbevis og eventuelt en certificering, som gør dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet.
International transport og logistik indeholder fag, hvor du bliver rustet til at navigere i virksomhedens og dine egne logistiske udfordringer i et marked fuld af konkurrence. Du bliver i stand til at arbejde med optimering af forsyningskæden, og du lærer om de strategiske aspekter i forbindelse med produktion, forsyning og distribution.