Ta’ en uddannelse der styrker dine kompetencer inden for ledelse, HR eller projektledelse, og bliv klædt godt på til at varetage en række vigtige roller i forskellige arbejdsprocesser på tværs af organisationen.

6 ugers ledelseskursus kan være vejen til job

Smart Academy tilbyder særlige forløb for ledige (jobrettet uddannelse), hvor akademi- og diplomfag udbydes som 6 ugers kurser, som du kan søge om uddannelsesstøtte til, mens du er ledig.

Med et 6 ugers ledelseskursus inden for projektstyring, lean-ledelse, coaching eller noget helt andet, bliver du klædt endnu bedre på til arbejdsmarkedet, med sidste nye teori, trends og tendenser. Dette er med til at øge dine kompetencer, og tager dig et skridt nærmere det nye job.

Ledelse, HR og projektledelse indeholder følgende fag:  

Coaching i organisationer

Du lærer at bruge Coaching i din organisation, og hvordan du kan bruge kommunikation, til at skabe større arbejdsglæde hos medarbejderne.

Ledelse i praksis

Du får praktiske værktøjer, der skaber overblik og udvikling i din hverdag, samt et grundigt indblik i konflikthåndtering, ledelseskommunikation og din personlige lederstil.

Lean-ledelse i praksis med Green Belt

Du bliver rustet til at benytte Lean principperne i din hverdag og du skaber effektivitet i virksomheden ved at kunne trimme såvel produktion som arbejdsprocesser.

Projektledelse med PRINCE2

Du får styrket din værktøjskasse og du lærer, hvordan du igennem løbende risikovurdering og kvalitetssikring opnår succesfuld projektstyring fra start til slut.

Forandringsledelse

Du lærer om strategi- og planlægningsprocessen, der vil hjælpe dig og organisationen igennem de forandringer en virksomhed ofte støder på i hverdagen. 

Samtalen som redskab

Du lærer at benytte coachingteknikker og motivation i din kommunikation, så du enkelt og effektivt kan coache dig til bedre arbejdsklima.