Lær at skab værdi gennem løbende forbedringer

Faget er et valgfag på akademiuddannelsen i Ledelse.

Gør effektivitet til hele virksomhedens omdrejningspunkt.

På faget lærer du om det gode lederskab, systematisk optimering og vurdering af arbejdsmiljø i både private og offentlige organisationer. Du får desuden indblik i gruppers dynamik og udvikling, samt en bred forståelse for motivation, belønning, visualisering, mål- og resultatstyring.

Trimming af produktion og processer skaber effektivitet i virksomheden. Med faget i Lean ledelse i praksis opnår du konkrete metoder og redskaber, der kan gøre din virksomhed betydeligt mere konkurrencedygtige på markedet.

Tilmelding på denne side er for dig, der er ledig. Hvis du er i job; tilmeld dig her >>

Du opnår specifikke teknikker til at lede vha. Lean principperne, som f.eks. fælles tavlemøder til visualisering og formidling af resultatmål, samt til videreudvikling af Lean processen. Du lærer også, hvordan du bruger virksomhedens forskellige teams og arbejdsprocesser til løbende at opnå succesfulde resultater.

Indhold i faget:

  • Teamledelse og medarbejderinddragelse
  • Kommunikationsrutiner
  • Lean værktøjer og metoder
  • Forandringsledelse
  • Arbejdsmiljømæssige forholdsregler ved implementering af Lean

Målgruppe

Jobrettet uddannelse er forløb, der er tilrettelagt ledige. Forløbene varer op til seks uger, og giver dig en unik mulighed for at opdatere dine kompetencer og færdigheder, mens du er ledig.

Faget er til dig som ønsker at være leder og ønsker at styrke en organisation igennem effektive Lean processer. Det er også for dig, der gerne vil være Lean leder og ønsker at blive opkvalificeret vha. et bedre teoretisk fundament for dit fremtidige arbejde med Lean værktøjer.

Certificering

Du kan supplere faget med en Lean Green Belt certificering.

Niveau

Faget er en del af akademiuddannelsen i Ledelse.

En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et Indledende kursus før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør opmærksom på, at  faget afsluttes med et skriftligt projekt og en mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning. Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Tag en hel akademiuddannelse (AU)

Du kan tage en hel akademiuddannelse på typisk 2-3 år, enten på daghold eller aftenhold eller en kombination.

Du kan også sammensætte din uddannelse på tværs af retningerne. Se mere om den fleksible akademiuddannelse her

Læs mere om akademiuddannelsen i Ledelse

Ansøgningsfrist

2 uger inden studiestart.
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Afmelding til jobrettet uddannelse

Hvis du bliver forhindret i at deltage i den jobrettede uddannelse, skal du framelde dig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Framelding skal ske før første kursusdag. Sker frameldingen efter kursusstart, vil Jobcentret eller A-kassen blive opkrævet fuld deltagerbetaling.