På disse uddannelser kommer du til at arbejde med en bred vifte af kommunikations-, salgs- og markedsføringsaktiviteter på såvel B2C som på B2B markedet.

6 ugers markedsføringskursus kan være vejen til job

Smart Academy tilbyder særlige forløb for ledige (jobrettet uddannelse), hvor akademi- og diplomfag udbydes som 6 ugers kurser, som du kan søge om uddannelsesstøtte til, mens du er ledig.

Med et 6 ugers markedsføringskursus inden for både online og offline, og du lærer at planlægge og producere indhold, samt hvordan du udvikler en publiceringsplan og en solid strategi. Dette er med til at øge dine kompetencer, og tager dig et skridt nærmere det nye job.

Markedsføring, salg, kommunikation og web indeholder følgende fag:  

Digital markedsføring

Du får dybdegående viden om webanalyse, søgemaskineoptimering og e-mail markedsføring og du lærer at planlægge, gennemføre og evaluere online marketingprojekter.

Kommunikation i praksis

Du lærer at omsætte kommunikationsteori til handling, at formulere dig på forskellige medieplatforme, samt at præsentere dit budskab klart og tydeligt.

Salgspsykologi og grundlæggende salg

Du opnår vigtige redskaber til at afkode og tilpasse dig kundetyper, at planlægge og prioritere din tid, samt at håndtere konflikter og stress i dit salgsarbejde.

Sociale medier

Du får praktisk viden og inspiration til dit arbejde med de sociale medieplatforme og hvordan du engagerer din målgruppe. Samtidig lærer du om relevante metoder og teorier til strategiudvikling.