Udnyt din tid som ledig med et lederudviklingsforløb, og få viden og redskaber du kan bruge i dit næste job. 
Din vej tilbage på jobmarkedet.

  Faget Coaching og konflikthåndtering er et 6 ugers uddannelsesforløb specielt for ledige.

Vil du have en nye kompetencer og værktøjer til, at håndtere konflikter blandt medarbejde for skabe et godt arbejdsmiljø? I alle virksomheder opstår der fra tid til anden konflikter - det er næsten uundgåeligt. Med faget Coaching og konflikthåndtering med adfærdsprofil får du kompetencer til at løse konflikterne.

I faget Coaching og Konflikthåndtering lærer du at anvende forskellige kommunikative redskaber til at kunne håndtere coaching, mediation, forhandling og gruppeprocesser for at kunne konflikthåndtere. Vi arbejder både på individ og team-niveau og ser på forskellige persontypers reaktionsmønster i forbindelse med konflikter.

Faget klæder dig godt på til at kunne skabe et bedre arbejdsmiljø blandt dine medarbejdere.

Indhold i faget:

  • Coaching
  • Coachingteknikker
  • Konflikthåndtering og konfliktløsning
  • Udvikling af teams og samarbejdsrelationer
  • De organisatoriske rammer og processerne omkring konfliktsituationerne
  • Kommunikation og psykologi som værktøjer i konflikthåndtering, og at udvikle din egen praksis inden for konflikthåndtering

Målgruppe

Jobrettet uddannelse er forløb, der er tilrettelagt ledige. Forløbene varer op til seks uger, og giver dig en unik mulighed for at opdatere dine kompetencer og færdigheder, mens du er ledig.
Faget er for dig, der gerne vil have kompetencer indenfor ledelsesbaseret coaching, løsning af konflikter på arbejdspladsen og generel lederudvikling, og som gerne vil arbejde med konfliktløsning, coaching og medarbejderudvikling.


Det kan være en god idé, at få en realkompetencevurdering inden du tilmelder dig
Der findes forskellige muligheder for at få afklaret og godskrevet kompetencer, du har opnået gennem erhvervserfaring, tidligere uddannelser m.m. Vi tilbyder, at dig en gratis kompetenceafklaring - læs mere om hvad og hvordan.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Bemærk, at et 6 ugers forløb godt kan fremstå som et 7 eller 8 ugers forløb (fx pga. vinterferie, juleferie ol.) 
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Afmelding til jobrettet uddannelse

Hvis du bliver forhindret i at deltage i den jobrettede uddannelse, skal du framelde dig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Framelding skal ske før første kursusdag. Sker frameldingen efter kursusstart, vil Jobcentret eller A-kassen blive opkrævet fuld deltagerbetaling.


Vi tilbyder også dette forløb som akademifag til dig, der er kommet i job.