Udnyt din tid som ledig med et udviklingsforløb, og få viden og redskaber du kan bruge i dit næste job. 
Din vej tilbage på jobmarkedet.

  Faget Kommunikation i praksis er et et 6 ugers uddannelsesforløb specielt for ledige. 

Formålet med faget kommunikation i praksis er at kvalificere dig til selvstændigt og professionelt at varetage skriftlige, verbale og digitale kommunikationsopgaver i forskellige kontekster.

Med udgangspunkt i den enkelte kommunikationsopgave, lærer du at analysere og vurdere opgaven med henblik på en professionel løsning af denne. I undervisningen beskæftiger vi os med følgende emneområder: Kommunikationspsykologi, kommunikationsmodeller, planlægnings- og formidlingsværktøjer, kommunikationsopgaven i praksis, præsentationsteknik, og målgrupper.

Indhold i faget:

  • Kommunikationsplanlægning
  • Målgruppesegmentering
  • Sprog, tekstproduktion og digital kommunikation
  • Kommunikationspsykologi
  • Kommunikationsteorier, -modeller og -værktøjer
  • Verbal og nonverbal kommunikation
  • Dialogbaseret kommunikation
  • Medievalg

Målgruppe

Jobrettet uddannelse er forløb, der er tilrettelagt ledige. Forløbene varer op til seks uger, og giver dig en unik mulighed for at opdatere dine kompetencer og færdigheder, mens du er ledig.
Faget er for dig, der vil styrke din praktiske kommunikation internt og eksternt på forskellige medieplatforme og gerne vil blive bedre til at kommunikere klart og præcist i skrift og tale. 


Det kan være en god idé, at få en realkompetencevurdering inden du tilmelder dig
Der findes forskellige muligheder for at få afklaret og godskrevet kompetencer, du har opnået gennem erhvervserfaring, tidligere uddannelser m.m. Vi tilbyder, at dig en gratis kompetenceafklaring - læs mere om hvad og hvordan.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Bemærk, at et 6 ugers forløb godt kan fremstå som et 7 eller 8 ugers forløb (fx pga. vinterferie, juleferie ol.) 
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Afmelding til jobrettet uddannelse

Hvis du bliver forhindret i at deltage i den jobrettede uddannelse, skal du framelde dig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Framelding skal ske før første kursusdag. Sker frameldingen efter kursusstart, vil Jobcentret eller A-kassen blive opkrævet fuld deltagerbetaling.


Vi tilbyder også dette forløb som akademifag til dig, der er kommet i job.