På diplomfaget Bæredygtig forretningsudvikling kan du skabe overblik til det bæredygtige område, så I som virksomhed kan komme på forkant med udviklingen og lovkrav på området.

  Faget er et valgfag på diplomuddannelse i Bæredygtig virksomhed og er for dig, der har brug for viden, færdigheder og kompetencer til at udvikle og udvælge innovative og bæredygtige forretningsideer og værdikæder.

Det er essentielt, at der i virksomheden er medarbejdere, der kan forstå og omsætte viden om bæredygtighed til helt konkrete tiltag og udvikling i hverdagen. Med diplomfaget Bæredygtig forretningsudvikling kan du skabe overblik til det bæredygtige område, så din virksomhed kan komme på forkant med udviklingen. Du lærer at omsætte viden om bæredygtighed til helt konkrete tiltag og udvikling i din virksomhed/branche. 

Du får viden om:

  • udviklingsorienterede metoder, modeller og teorier til at identificere bæredygtige forretningsideer og værdikæder i relation til virksomheden.
  • centrale modeller og teorier om elementerne i bæredygtighed og vigtigheden af dette i individers, virksomheders og samfundets udvikling.
  • virksomhedens udvikling under hensyntagen til bæredygtighed og de 17 verdensmål, samt kan reflektere over professionens praksis og anvendelse af teorier og metoder. 

Indhold i faget:

  • De 17 verdensmål og aktuel miljøpolitik
  • Bæredygtige forretningsideer
  • Værdikæder
  • Ressourcebevidsthed og optimering

Målgruppe

Faget 'bæredygtig forretningsudvikling' er særlig velegnet til produktudviklere, forretningsudviklere, ledere/chefer og produktions-/indkøbsansvarlige eller dig der gerne vil være den bæredygtige agent i din virksomhed.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.