På diplomfaget Bæredygtige forretningsmodeller kan du skabe overblik til det bæredygtige område, så I som virksomhed kan komme på forkant med udviklingen og lovkrav på området.

  Faget er et valgfag på diplomuddannelse i Bæredygtig virksomhed og er for dig, der ønsker at lære teorier og metoder indenfor ressourceeffektivitet, bæredygtige forretningsmoeller og cirkulær økonomi og ønsker at implementere bæredygtige forretningsmodeller i virksomheden.  

Bæredygtige forretningsmodeller giver dig forståelse for, hvilke ændringer en omstilling til cirkulær økonomi og ledelsesformer kræver.

Du lærer om, hvordan forskellige forretningsmodeller kan understøtte jeres grønne omstilling. Derved sikrer du, at virksomhedens forretningsmodel har et langvarigt sigte og en bæredygtig effekt.

Faget lærer dig også, hvordan I kan bruge grøn omstilling til at skabe mere og bedre forretning, og kommunikere dette til kunder og interessenter med markedsføring, der undgår greenwashing.

Indhold i faget:

  • Cirkulær økonomi
  • Grønne forretningsmodeller
  • Implementering af nye forretningsmodeller
  • Branding, kommunikation og markedsføring

Målgruppe

Faget bæredygtig forretningsmodeller er for eksempel for dig, der arbejder med ledelse, er rådgiver eller måske investor. Måske arbejder du med salg- og markedsføring eller er produktudvikling. Faget bæredygtige forretningsmodeller kan også være for dig, der arbejder med indkøb eller dig, der arbejder med shipping og logitik.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.