Diplom faget Virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation tilegner du dig viden, færdigheder og kompetencer til at opnå en forståelse af analyser af et givent markeds efterspørgsel af bæredygtighed.

  Faget er et valgfag på diplomuddannelsen bæredygtig virksomhed, men kan også læses selvstændigt.

Lær, hvordan du analyserer markedets efterspørgsel af bæredygtighed samt forstå og udvælg de relevante mærkninger og certificeringer vedrørende miljø, klima, sociale forhold og menneskerettigheder. Lær også, hvordan du gør det i forhold til virksomhedens behov, når du læser diplomfaget Virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation.

Faget giver dig kompetencer til at udarbejde og fremlægge et stærkt beslutningsgrundlag, når I skal vælge hvilke mærker og certificeringer, der er relevante for jeres arbejde med bæredygtighed.

Samtidig lærer du, hvordan I kan dokumentere, at I som virksomhed forsvarligt håndterer jeres forhold til miljøet, og dokumentere hvordan I lever op til den gældende lovgivning.

Indhold i faget:

  • Mærkningsordninger og certificeringer
  • Kvalitetsstandarder
  • Lovgivning vedrørende kvalitetsmærkning
  • Miljøledelse og -rapportering

Målgruppe:

Virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation er et diplomfag, der blandt andet er relevant for dig, der er indkøber, produktudvikler, fabrikschef eller arbejder med shipping og logistik.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.