Få kompetencerne, så du kan arbejde med virksomhedens økonomi- og finansfunktioner på højt niveau

På denne diplomuddannelse lærer du bl.a. om strategisk ledelse, økonomistyring, regnskab og investering.På denne diplom i økonomi bliver du klædt på, så du kan klare morgendagens opgaver med at analysere og vurdere virksomhedens økonomiske situation og håndtere både den daglige økonomistyring og de langsigtede investeringer.

På uddannelsen får du redskaberne, så du kan være med til at sikre virksomheden de bedste økonomiske forhold og aftaler langt ind i fremtiden.­

På diplomuddannelsen i økonomi og regnskab kommer du til at arbejde med faglige discipliner som regnskab, investering, finansiering og økonomi. Du lærer bl.a. at analysere virksomhedens økonomiske situation og vurdere såvel det interne som det eksterne regnskab i virksomheden.

Du får indblik i virksomhedens økonomiske drift, samt i de globale økonomiske forhold, der kan have betydning for virksomhedens udvikling og fremtid. Du opnår også teknikker til at vurdere finansielle muligheder og risici, så du kan foretage de mest fordelagtige investeringer.

Igennem praksisnære problemstillinger lærer du desuden, hvordan du skaber udvikling og motivation, samt gennemfører forandringer i organisationen med den rette kommunikation og ledelsesmetode.