Sidder du i en stilling, hvor du har brug for et større indblik i virksomhedens skatteforhold? Mangler du kendskab til fortolkninger, opgørelser og beregninger vedrørende virksomhedens skattepligt? 

På faget får du et overordnet kendskab til metoder og teorier inden for skattelovgivning og skatterettens udvikling. Du bliver i stand til at håndtere komplekse problemstillinger og træffe valg mellem forskellige beskatningsmodeller.

Indhold i faget:

  • Teorier og metoder inden for skatteret
  • Skatterettens udvikling
  • Skatteretslige problemstillinger
  • Lovgivning og praksis inden for skatteret
  • Skatteberegning
  • Skattemæssige virkninger

Målgruppe

Dette diplomfag er for dig, der har brug for en grundlæggende viden om skatteret og skatterettens betydning og virkning.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Økonomi og regnskab. En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i økonomi og regnskab >>

­

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.