Med en diplomuddannelse i Digital konceptudvikling bliver du skarp på hele det digitale område

Du får en medie- og kommunikationsuddannelse, hvor du lærer at udvikle nye strategier og koncepter for markedsføring, kommunikation og e-handel. Det er en erhvervsrettet og videregående uddannelse, som giver dig digitale kompetencer, matcher dit job og dine udfordringer. Uddannelsen har hidtil kun har været udbudt i København og i Aarhus – men nu kan du også læse den på Smart Acadamy Erhvervsakademi Kolding. Du kan gennemføre uddannelsen på 2-3 år ved siden af dit job. 

Hvad kan du bruge uddannelsen til?

Denne uddannelse er for dig, der arbejder med digital markedsføring i dagligdagen. Som studerende lærer du at udvikle strategier og nye koncepter for digital markedsføring og kommunikation. Både i et bureau, en organisation og en virksomhed.Du får viden om de nyeste trends inden for digitale medier, og du lærer at udvikle digitale strategier og tilrettelægge markedsføring og kommunikation, der virker og skaber resultater. Uddannelsen ruster dig til at arbejde i den aktuelle medievirkelighed, hvor kommunikationen skal være fleksibel, dynamisk og brugerorienteret. Du bliver også uddannet i at etablere webshops eller videreudvikle eksisterende e-commerce løsninger, hvis du vælger de rette valgfag.Uddannelsen egner sig til medarbejdere i både små og store virksomheder samt private og offentlige organisationer, da det er en meget fleksibel uddannelse, hvor du selv sammensætter forløbet, så uddannelsen matcher dine behov og karriereplaner.

Varighed

Diplomuddannelsen i digital konceptudvikling – som på engelsk hedder ”Diploma of Digital Concept Development” tager du typisk ved siden af dit job i løbet af 2-3 år.Uddannelsen svarer til et års fuldtidsstudie og giver 60 ECTS point.

Uddannelsesplan

Det kan være en fordel for dig at få lavet en samlet uddannelsesplan, hvor du får et overblik over de fag, du skal følge. Du kan sagtens få tilrettet din uddannelsesplan i løbet din uddannelse. Uddannelsesplanen er dermed ikke bindende, men en god ledetråd under hele dit uddannelsesforløb.

­