Arbejder du med kampagner og løsninger, der skal skabe ændringer i adfærd? Så er dette fag noget for dig!

På faget lærer du en kreativ metode, der bygger på antropologien. Det kalder folk som fx Martin Lindstrøm også for ”small data”. 

I en verden, hvor vi konstant snakker om "big data" må vi ikke glemme, at hvis vi vil afdække årsagerne til menneskelig adfærd, må vi samle data, som fokuserer på mennesker. Ægte menneskelig søgen handler nemlig om at identificere kausalitet i stedet for korrelation!

Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse i Digital konceptudvikling eller som et selvstændigt kursus.

Du lærer om:

  • Antropologisk metode (small data)
  • Viden om kreative metoder, der kan ændre adfærd
  • Metoder til at arbejde kreativt i teams.

Sådan gennemfører du en fuld diplomuddannelse

Hvis du vil gennemføre din diplomuddannelse på 2 år, skal du tage ét obligatorisk fag og to valgfag hvert semester. Du har op til 6 år til at fuldføre din uddannelse.

Læs mere om den samlede diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Målgruppe

Marketing-, web- og kommunikationsansvarlige med ambitioner om at skabe gode resultater med digitale medier og kommunikation på tværs af medier.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.