Vil du gerne være endnu skarpere, når du rådgiver privatkunder?

Uanset om du arbejder i bank, realkreditinstitut, revisionsfirma eller hos en ejendomsmægler, så stiller dine kunder store krav til dig. Med en diplomuddannelse i Finansiel rådgivning lærer du at optimere din kunderådgivning, så du kan yde optimal rådgivning over for din kundeportefølje og på den måde skabe langvarige relationer.

Uddannelsen giver dig værktøjer, der kan hjælpe dig til at vurdere dine kunders specifikke situation og finde frem til den bedste løsning

På diplomuddannelsen i Finansiel rådgivning kommer du til at arbejde med de mest centrale begreber og modeller inden for formuerådgivning, kundesamspil, investeringsporteføljer, risikoprofiler, investeringsprodukter og den finansielle sektor i fremtiden.

Du får kompetencer til at samarbejde internt og eksternt på både strategisk, taktisk og operationelt niveau i organisationen. Du oparbejder viden, du kan sætte i spil i andre afdelinger end din egen.

Med fokus på formuerådgivning af privatkunder lærer du at sammensætte komplekse løsninger. Du arbejder med konkrete og praksisnære problemstillinger og bliver i stand til at varetage udviklingsorienterede arbejdsopgaver.