Med faget Projektledelse bliver du rustet til at arbejde med projektledelse på et højt og struktureret niveau. 

Online undervisning

Du kan trygt følge faget hjemmefra.
- Faget overgår midlertidigt til digital undervisning i forbindelse med COVID-19.

Hvis corona-situationen ændrer sig, vil det også være muligt at gennemføre den resterende del af undervisningen med fysisk tilstedeværelse. Vi følger Uddannelses- og forskningsministerets anvisninger løbende.


Projekter kendetegnes ved helt særlige kulturelle og strukturelle vilkår. Med diplomfaget Projektledelse bliver du i stand til at organisere og lede et projekt fra A til Å.

Lær at anvende de forskellige værktøjer, som en projektleder skal have i sin værktøjskasse. Skab fremdrift i dine projekter og lær at arbejde strategisk med dit projekt.

Indhold i faget:

  • Projektlederens rolle og opgaver
  • Projektledelsesværktøjer
  • Kommunikationsstrategier og planer
  • Projektstyring og opfølgning.

Målgruppe:

Faget er for dig, som ønsker at være en effektiv projektleder. Du har ansvaret for større eller mindre projekter i virksomheden og ønsker at have en strategisk tilgang til projektledelse.

Niveau

Faget er en del af den merkantile diplomuddannelse. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.