Selvom forandringer er hverdag i de fleste organisationer, kræver det stadig en særlig viden at gennemføre en forandringsproces så optimalt som muligt.

Den viden får du på dette modul, der er et valgfag på Diplomuddannelse i Ledelse og Diplomuddannelse i Projektledelse. Du lærer at initiere, lede og gennemføre forandringsprocesser i egen organisation og i relation til egen ledelsespraksis.

Indhold i faget:

  • Teorier og modeller om forandrings- og udviklingsprocesser set fra et ledelsesmæssigt perspektiv
  • Virksomhedskultur og lederroller
  • Teorier om samfunds- og organisationsudvikling
  • Planlægning, gennemførsel og implementering af forandringsprocesser

Uddanelsen udbydes i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

 

Målgruppe:

Moduler er for dig, som vil kunne arbejde professionelt med planlægning, gennemførsel og implementering af forandrings- og udviklingsprocesser.

Forløb og priser

Faget er en del af diplomuddannelsen i Ledelse. Hele uddannelsen tager 3 år at gennemføre. 

Forplejning indgår i priserne men kan fravælges ved tilmelding. Prisen for forplejning er DKK 1.800 per 10 ECTS point. Litteratur betales særskilt.

>> Læs mere om den samlede diplomuddannelse i Ledelse

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Ledelse. En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

>> Læs om realkompetencevurdering 

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.