-  en del af den merkantile diplomuddannelse i Salg og Markedsføring

Bliv klar til at løfte komplekse opgaver inden for salg og marketing på internationalt niveau

På Diplomuddannelsen i Salg får du mulighed for at positionere dig til en karriere på den globale scene for innovativ og vækstorienteret handel og markedsføring.

På uddannelsen arbejder du med faglige discipliner som salg, markedsføring, økonomi og ledelse, hvor du blandt andet lærer at analysere virksomhedens strategiske situation og at udvikle og implementere internationale salgs- og markedsføringsstrategier for forskellige kunde- og virksomhedstyper.

Forskningsbaseret undervisning

Danske B2B-virksomheder har et stort uudnyttet vækstpotentiale, som deres salgsafdelinger kan hjælpe dem med at forløse ved at arbejde mere strategisk og professionelt med deres salg.

Det var en del af konklusionen på forskningsprojektet “Morgendagens Salg”, som er gennemført af Mogens Bjerre fra CBS (Copenhagen Business School) og Customer Agency i samarbejde med DI Handel og Business Danmark, der organiserer salgs- og marketingansatte.

Forskningen identificerede også 7 salgsudfordringer, som mange salgsafdelinger oplever i dag, og 7 salgsdyder, som er forskningens svar på, hvordan udfordringerne kan løses.

Salgsdyderne er arbejdet ind i Smart Academys salgsuddannelse. >> Læs mere om ”Morgendagens Salg” 


Viden og værktøjer til salg og ledelse

Diplomuddannelsen i Salg gør dig i stand begrunde og formidle de valgte strategier i en salgs- og marketingplan målrettet medarbejdere, ledelse, bestyrelse og andre interessenter.

Du bliver også klædt på til at gennemføre branche- og konkurrentanalyser, vurdere de internationale økonomiske forhold, udvikle produkt- og konceptstrategier samt til at arbejde med innovative platforme og processer.


Digital marketing 

Undervisning i digital marketing og salg på nettet er integreret i de enkelte fag og løber som en rød tråd gennem hele uddannelsen. Du bliver derfor bekendt med social selling og automatiseret markedsføring med henblik på at skabe leads.Vi er stolte af vores mange samarbejdspartnere på uddannelsen - et samarbejde, som altid sikrer de studerende hos os den nyeste viden på området.