Lær at vurdere makroøkonomiske indikatorer og nøgletal, og anvend disse til at træffe beslutninger i en national eller international shipping virksomhed.

I faget får du kompetencer til at kunne analysere og vurdere makroøkonomiske indikatorer og nøgletal på shippingområdet.

Du får også kendskab til at kunne anvende mikro- og makroøkonomisk viden til at træffe beslutninger i en national eller international shipping virksomhed.

Derudover får du undervisning i  at beregne omkostninger til drift af et skib og anvende beregningen til give et tilbud til en kunde.

Modulet forudsætter at du er i stand til at bruge grafer, diagrammer, regneark og modeller til at illustrere økonomiske koncepter og forandringer.

Faget er et retningsbestemt fag på diplomuddannelsen i shipping.

Indhold i faget:

  • Micro og makro økonomiske begreber og den globale udvikling inden for produktion, handel og transport
  • Prisdannelse under forskellige markedsformer på shipping markederne
  • Økonomiske konjunkturer og den globale udvikling inden for produktion, handel og transport. Herunder valutaer og udviklingen af disse
  • Omkostninger og prissætning for de enkelte shipping markeder

Uddannelsen afvikles i samarbejde med  Danmarks Skibsmæglerforening. 


  

Målgruppe 

Faget Kundesamspil er for dig, der vil lære at vurdere makroøkonomiske indikatorer og nøgletal og anvende disse til at træffe beslutninger i en national eller international shipping virksomhed.

Niveau

Faget er en del af den merkantile diplomuddannelse. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i Shipping >>

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.