Vil du kunne identificere forretningsmæssige udviklingsmuligheder? Og vil du være primus motor, når forandringsprojekter skal gennemføres?

I faget lærer du, hvordan forandringer bliver skabt, og hvordan du driver virksomheden fra strategi til handling.

Du lærer at kortlægge og forstå relevante virksomheds- og forretningsmodeller. Og du lærer at skabe et strategisk overblik ved at vælge relevante analyser.

Indhold i faget:

  • Markedsanalyse og markedsposition
  • Konkurrentanalyse
  • Trends og kundeadfærd
  • Forretningens udvikling på strategisk niveau
  • Identificering af forretningsmæssige muligheder

Uddannelsen afvikles i samarbejde med Danske Speditører.

Målgruppe:

Faget Strategisk forretningsudvikling er for dig, der vil være med til at identificere din virksomheds forretningsmæssige udviklingsmuligheder. Det er for dig, der med en strategisk tilgang ønsker at drive din virksomhed mod innovation og forandring.

Niveau

Faget er en del af den merkantile diplomuddannelse. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i transport og supply chain optimering >>

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.