En lederuddannelse af høj akademisk kvalitet.

I dag er det vigtigere end nogensinde, at ledere kan navigere hjemmevant på den internationale scene, som er i konstant forandring. Det er vigtigt at være på forkant med de mange forandringer – og ikke mindst at forstå dem.

En Executive MBA-uddannelse giver dig ledelseskvalifikationer på et højt niveau og gør dig i stand til at lede din virksomhed og dine medarbejdere sikkert og professionelt.

En MBA udvikler dig selv og dit netværk

En MBA er en af verdens mest respekterede videregående lederuddannelser og henvender sig til dig, der vil være morgendagens store leder.
Executive MBA er til dig, der vil være attraktiv i internationalt orienterede miljøer. Som vil være i stand til at tage værdiskabende, rigtige beslutninger og reagere på forandringer og nye tendenser. Det er til dig, der vil arbejde seriøst med din egen udvikling og kvalificere dig inden for ledelse med relevante og moderne værktøjer til at påvirke og udvikle organisationer og mennesker i et internationalt perspektiv.

International vinkling på tværs af fagområder

Evnen til at se større sammenhænge og perspektiver forudsætter en bevægelse fra specialist til generalist. Med tidssvarende og relevant undervisning i strategi, ledelse, human ressource management og økonomi får du den internationale vinkling på tværs af centrale fagområder, der er nødvendig for at videreudvikle dit faglige ståsted.

Executive MBA uddannelsens opbygning

  • Uddannelsen er normeret til 2 år (max 5 år) fordelt på tre trimestre (4 måneder) pr år
  • Uddannelsen er akkrediteret af den engelske akkrediteringsinstitution QAA
  • Forløbet består af 9 fagmoduler og en afsluttende hovedopgave
  • Der tages 2 moduler samtidigt over et forløb på 10-12 uger
  • Hvert modul består af ca. 30 kontakttimer, inklusive ca. 10 timers online support og 120 selfdirected studietimer
  • Hvert modul afslutter du med en skriftlig opgave, præsentation eller eksamen
  • Executive MBA uddannelsen svarer til 90 ECTS point og der undervises og afprøves på engelsk
Læs mere om uddannelsen

Virkelighedsnært læringsmiljø

For at sikre størst muligt udbytte arbejder vi i et virkelighedsnært læringsmiljø. Et miljø, hvor netværk, sparring, inspiration og dialog er grundsten. Vi kobler det bedste fra teori og praksis, og vi har ambitioner på hinandens vegne. Det faglige miljø skaber resultater, der med det samme er anvendelige i dit daglige arbejde og giver dig fremadrettet et værdifuldt netværk.

Højt fagligt niveau

Du får en internationalt akkrediteret uddannelse fra et af Storbritanniens mest moderne universiteter. En fleksibel, toårig uddannelse på deltid faciliteret af Smart Academy, hvor engelsksproget undervisning, internationalt orienterede undervisere og 1 uges ophold på Coventry University tilsammen sikrer et højt fagligt niveau. Et vigtigt afsæt for din fremtidige karriere.

Smart Acadamy’s samarbejdspartner, Coventry University, er i Guardian league tables 2017 udnævnt som det bedste nye universitet i Storbritannien, og universitetet bliver i Complete University Guide vurderet som Storbritanniens ledende moderne universitet. Desuden har Coventry fået tildelt en 13. plads i 'Guardian University Guide' i 2019 ud af 121 universiteter i Storbritannien.