I dag er det vigtigere end nogensinde, at ledere kan navigere hjemmevant på den internationale scene, som er i konstant forandring. Det er vigtigt at være på forkant med de mange forandringer – og ikke mindst at forstå dem.

En Executive MBA-uddannelse giver dig ledelseskvalifikationer på et højt niveau og gør dig i stand til at lede din virksomhed og dine medarbejdere sikkert og professionelt.

Uddannelsen udbydes i samarbejde mellem Coventry University Business School i England og Smart Acadamy Erhvervsakademi Kolding.

Hør Lars Jespersen fra Smart Acadamy fortælle, hvilke værdier en Executive MBA giver dig

Strategi, ledelse, HRM og økonomi er nøglen til succes i virksomheden og derfor har uddannelsen særligt fokus på de områder. Som leder er det vigtigt at besidde den nyeste viden inden for centrale ledelseselementer og at træffe de rigtige beslutninger og tiltag under konstante forandringer.

De kompetencer får du med en Executive MBA, som du læser på deltid ved siden af dit job. Samtidig får du værktøjer, teorier og metoder, der kan udvikle dig og din virksomhed både nu og fremover.

Coventry - et top moderne universitet

Smart Acadamy’s samarbejdspartner, Coventry University, er i Guardian league tables 2017 udnævnt som det bedste nye universitet i Storbritannien, og universitetet bliver i Complete University Guide vurderet som Storbritanniens ledende moderne universitet.

Desuden har Coventry fået tildelt en 13. plads i 'Guardian University Guide' i 2019 ud af 121 universiteter i Storbritannien.

Coventry University har en moderne tilgang til læring, hvor de lytter meget til de studerende og bringer nye former for pædagogik i spil. Der er også stort fokus på, at studierne kan bruges i praksis og støtter de studerendes karriere.

Læs mere om Coventry University.