Lær at skabe innovation, der giver værdi for både kunderne og virksomheden.

Faget Forretningsudvikling og innovationsledelse er et obligatorisk fag på Diplomuddannelse i Salg og markedsføring.

Et dansk forskningsprojekt kaldet ”Morgendagens Salg” har identificeret 7 salgsdyder, og i dette fag kommer du til at arbejde med 4 af dem.

Forretningsudvikling og innovationsledelse handler nemlig om at kunne tænke i forretningsmodeller og at kende metoder til at udvikle nye idéer, produkter, services og oplevelser.

Du bliver i stand til at analysere og identificere din virksomheds innovationsmuligheder, og hvordan du leder en kontinuerlig innovationsproces.

Innovation betyder at få en idé og at omsætte den til praksis, så den skaber værdi. For at kunne gøre det, skal virksomheden være meget kundeorienteret og være dygtig til at skabe en værdi, den kan få (fuld) betaling for og ikke mindst udbytte salgets ressourcer og de digitale muligheder.

Indhold i faget:

  • Det værdiskabende værditilbud – nu og i fremtiden
  • Udnyttelse af digitale kundeplatforme
  • Salgets rolle i forretningsudviklingen
  • Planlægning og ledelse af innovationsforløb
  • Skabelse af innovationskultur i din virksomhed

Vi er stolte af vores mange samarbejdspartnere på uddannelsen - et samarbejde, som altid sikrer de studerende hos os den nyeste viden på området.

              

 

Målgruppe:

Du skal læse diplomfaget Forretningsudvikling og innovationsledelse, hvis du ønsker at fylde din værktøjskasse med redskaber til konkret og vækstskabende idéudvikling, skabelse af innovationskultur og ledelse af innovationsprocesser. Med faget får du en dybdegående viden om forretningsmodeller og metoder til at udvikle nye forretningsmuligheder. 

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelse i Salg og markedsføring. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i salg og markedsføring >>

­

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.