Tag diplomuddannelse i Transport og supply chain optimering og bliv i stand til at identificere økonomiske og forretningsmæssige problemstillinger og implementere praktiske løsninger

  Uddannelsen er en retning på den merkantile diplomuddannelse.

Tag en diplomuddannelse i supply chain

Diplomuddannelsen i transport og supply chain optimering er en unik deltidsuddannelse med fokus på virksomhedens økonomiske sammenhænge, tilbudsgivning og styring samt forretningsudvikling og værdikædeoptimering.

Uddannelsen er udviklet af transportsælgere med det klare formål, at højne dine kvalifikationer og faglighed helt specifikt inden for transport, spedition og logistik. Uddannelsen er den eneste af sin art i Danmark.

Opnå disse kompetencer med diplomuddannelsen

Uddannelsen er målrettet dig, der arbejder i speditions- og transportbranchen, og som ønsker viden og faglighed på et højt strategisk niveau. Du får profesionelle unikke strategiske kompetencer og viden inden for speditions- og transportområdet.

Med diplomuddannelsen i transport og supply chain optimering bygger du oven på din praktiske erfaring, så du får ny teoretisk viden, mens du er i job. I undervisningen arbejder du med egne cases i en brancherettet undervisningsform, der giver den rette balance mellem teori og praksis.

Efter endt uddannelse kan du:

  • identificere økonomiske og forretningsmæssige problemstillinger og implementere praktiske løsninger
  • udvikle og igangsætte analysesystemer til brug for ledelsesbeslutninger
  • tage ansvaret for virksomhedens økonomiske sammenhænge, tilbudsgivning og styring og forretningsudvikling samt værdikædeoptimering

Uddannelsen giver også adgang til f.eks. Offshore Wind Energy MBA - målrettet vindindustriens ledere.

Værd at vide om uddannelsen

På diplomuddannelsen i Transport og supply chain optimering bliver du præsenteret for de nyeste ledelsesmetoder i teori og praksis, og du møder en solide faglighed, du kan anvende i dit job. Hos Smart Academy får en fleksibel diplomuddannelse på bachelorniveau, som du kan tilrettelægge efter dine udviklingsbehov.

Det vil sige du kan tilrettelægge din Diplom i Transport og supply chain optimering, så den passer bedst til dine behov og din dagligdag. Du bestemmer selv tempoet. Du skal blot afslutte uddannelsen inden for seks år. Du tilmelder dig og betaler for et enkelt modul ad gangen.

Du har desuden mulighed for at opbyg din uddannelse med de valgfag, som passer bedst til dig, hvor du er i din karriere.