CORONA SITUATIONEN HOS SMART ACADEMY

Akademiuddannelser

Få ny viden og praktiske værktøjer. Tag enkelte fag eller en hel videregående uddannelse.

Akademiuddannelsen er perfekt til dig, der allerede har erhvervserfaring, og ønsker ny viden og nye færdigheder.

Akademiuddannelser
En akademiuddannelse er en voksenuddannelse, du kan tage på deltid, og som du kan opbygge efter dine ønsker og i dit eget tempo. Du kan tage en hel uddannelse, eller du kan anvende enkelte akademifag som selvstændige opkvalificeringskurser.

Bliv en bedre leder og få værktøjer og viden til at håndtere hverdagens udfordringer konstruktivt, fremsynet og professionelt.

Tag en uddannelse inden for ledelse
Den værktøjskasse du får med en akademiuddannelse i Ledelse hos Smart Academy, hjælper dig til at udvikle et skarpt blik for at analysere, planlægge og udføre ledelse – såvel nationalt som internationalt.

Vil du holde dig knivskarp på faglig udvikling, ledelsesmæssige trends og styrke dit netværk med andre? Så har vi samlet forskellige muligheder til dig.

Inspiration og konferencer
I samarbejde med Lederens KompetenceCenter kan vi tilbyde dig adgang til at komme helt tæt på førende ledelseseksperter. Arrangementerne afholdes løbende i inspirerende rammer i både København og Aarhus.

- Jeg har begået mange fejl i de første år. Jeg kunne ikke læse mine medarbejdere særlig godt. Vores samtaler udviklede sig ofte helt anderledes, end jeg havde forberedt. Så jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle reagere.

Uddan dine ledere
Den 34-årige speditør, Troels Rasmussen, har altid drømt om at blive leder. Han ville gerne arbejde med mennesker og være med til at udvikle dem. At gøre en forskel.

Vi tilbyder følgende akademiuddannelser hos Smart Academy

Søgningen gav intet resultat.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev