På faget Boligens indeklima får du kompetencer til at analysere, vurdere og rådgive om indeklima og forbedringsmuligheder, samt opstille og vælge blandt flere løsningsmuligheder, der sikrer godt og energirigtigt indeklima

Faget er et obligatorisk fag på akademiuddannelsen i Energiteknologi

I faget boligens indeklima får du udviklet dine kompetencer inden for varme-, belysnings- og ventilationsanlæg. Du bliver også undervist i bygningsautomation samt tekniske beregninger, der kan sikre indeklima, energirigtige og bæredygtige løsninger.
Undervisningen klæder dig blandt andet på til at kunne forstå og beskrive et varme- og ventilationsanlægs opbygning, principper og virkemåde; belysningsanlægs opbygning, principper og virkemåde. Ligesom du lærer parametre til beskrivelse af indeklima.

Undervisningen sætter dig i stand til at vurdere indeklima og forbedringsmuligheder, samt opstille og vælge blandt flere løsningsmuligheder, der sikrer godt og energirigtigt indeklima.

Du får kompetencer til at rådgive om husinstallationer med indhold af el, vvs, ventilation og ikke mindst samarbejde fagligt og tværfagligt om helhedsorienterede løsninger.

Målgruppe

Faget er til dig der ønsker, at udvikle dine kompetencer inden for varme-, belysnings- og ventilationsanlæg.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.