På faget Byggeteknik og analyse får du kompetencer til at håndtere energirigtige byggetekniske løsninger og løsninger i eksisterende og nyt byggeri under hensyntagen til miljø og æstetik

Faget er et obligatorisk fag på akademiuddannelsen i Energiteknologi

I dette fag lærer du om byggeskik, klimaskærm samt bygningers energibehov, tekniske beregninger, energianalyser, energiforbrugsberegninger.

Gennem undervisningen får du blandt andet viden om bygningsdele og energirigtige bygningskomponenter og husets grundlæggende installationer ud fra en energirigtig tilgang. Du lærer også at udvise overblik over myndighedsbestemmelser, bygningsreglementet, energimærk-ningsordning for bygninger og byggeskik og beregne energiforbrug.

Inden for byggeteknik får du færdigheder til at anvende beregningsmetoder på et grundlæggende niveau, ligesom du lærer at vurdere og vælge metode, materialer og energibesparende installationer med henblik på at vurdere og tilrettelægge helhedsorienteret energirådgivning.

Du vil efterfølgende kunne håndtere energirigtige byggetekniske løsninger og løsninger i eksisterende og nyt byggeri under hensyntagen til miljø og æstetik.

Målgruppe

Faget er til dig der ønsker, at uhåndtere energirigtige byggetekniske løsninger og løsninger i eksisterende og nyt byggeri. 

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.