Vil du gerne levere (endnu) bedre resultater med din digitale markedsføring?

På denne uddannelse får du den nyeste viden inden for online marketing, så du professionelt kan arbejde med at planlægge og gennemføre aktiviteter, der opbygger loyalitet og skaber salg.

På Web Marketing Manager får du et rigtig godt overblik over de forskellige digitale discipliner.

Vi arbejder bl.a. med SEO, sociale medier, e-mail marketing og Facebook-annoncering.

Du lærer, hvordan du skaber gode digitale brugeroplevelser og laver datadreven og automatiseret markedsføring, så du selv med et lille budget kan drive en meget effektiv markedsføring på nettet.

På Web Marketing Manager lærer du om:

  • Digitale strategier og markedsføringsplaner
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • Sociale medier
  • E-mail marketing
  • Usability og brugertests
  • Konverteringsoptimering
  • Content Marketing
  • Facebook og Google AdWords annoncering
  • Internetjura
  • Google Analytics og effektmåling.

Uddannelsens struktur

Uddannelsen består af et tætpakket program med 8 dages undervisning, hvor du får et godt overblik over online marketing.

VÆRSGO: 30 video-kurser sikrer dig det bedste af to verdener

På Web Marketing Manager kombinerer vi den traditionelle undervisningsform, som du kender den, med en online læringsplatform hos GoLearn fyldt med relevante kurser på video. 

Nogle af video-kurserne fungerer som ”lektier”. Vi kræver altså, at du ser nogle bestemte videoer inden undervisningen, så vi kan diskutere indholdet på klassen.

Andre videoer bestemmer du selv, om du vil se, og du vælger frit dem, der er relevante for dit arbejde og din projektopgave.

Eksempler på video-kurser:

Video-kurserne er en integreret del af uddannelsen og du skal derfor ikke betale ekstra for det. Du har adgang til videoerne, så længe du er studerende på uddannelsen.

Læs mere om GoLearn på Smart Academy

Danmarks stærkeste team

På uddannelsen møder du nogle af landets stærkeste eksperter i online marketing som undervisere og indlægsholdere - både i Kolding og på video-kurserne. Det er folk, der arbejder med deres område til daglig og ved, hvad de taler om.

Se flere af vores populære webinar og digital uddannelser.
 

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der arbejder med virksomhedens online marketing til daglig. Du er måske marketingchef, webredaktør, Online Marketing Manager eller selvstændig - eller måske arbejder du med at rådgive andre virksomheder om deres markedsføring.

Underviserne

På uddannelsen møder du en række undervisere, der til daglig arbejder professionelt inden for online marketing.

Det betyder, at du gennem hele forløbet får præsenteret den allernyeste viden krydret med konkrete cases.

Netop fordi mange af vores undervisere har fuldtidsjob ved siden af, kan det variere, hvem der underviser på hvilke hold.  

Men uanset - møder du er skarpt hold af undervisere.

Uddannelsens sammensætning

Web Marketing Manager består af faget Digital markedsføring (DKK 9.600) samt e-bogen ”How to Study Guide” (DKK 200). E-bogen indeholder Smart Academys indledende fag i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning.

Niveau

Uddannelsen bygger på et introduktionsmodul samt faget digital markedsføring, som er en del af Akademiuddannelsen i International handel og markedsføring. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse.

Fagmodulplan

Digital markedsføring (PDF)

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.