Udnyt din tid som ledig med et udviklingsforløb, og få viden og redskaber du kan bruge i dit næste job. 
Din vej tilbage på jobmarkedet. 

  Faget Logistik er et 6 ugers uddannelsesforløb specielt for ledige. 

Med værktøjer fra Six Sigma-metoden lærer du at sikre en høj og stabil kvalitet med minimal variation. I faget kvalitetsoptimering med Six Sigma får du et solidt kendskab til ledelsesfilosofiens optimeringsmetoder, som er med til at spare virksomheden for vigtige ressourcer: tid og penge.
På faget Kvalitetsoptimering med Six Sigma lærer du, at drage nytte af Lean som værktøj og bliver rustet til at tilrettelægge forløb, hvor du anvender de forskellige trin i DMAIC-processen som værktøjer til at definere, måle, analysere, forbedre og styre.

Indhold i faget:

  • Lean
  • Six Sigma DMAIC Processen
  • Six Sigma Værktøjer

Målgruppe

Jobrettet uddannelse er forløb, der er tilrettelagt ledige. Forløbene varer op til seks uger, og giver dig en unik mulighed for at opdatere dine kompetencer og færdigheder, mens du er ledig.
Faget er for dig, der vil arbejde med synlig ledelse og forandringsledelse, eller ønsker relevante værktøjer, som er knyttet til hvert trin i DMAIC-processen, herunder SIPOC Analyse og IPO Analyse, pareto diagram, histogram og kontrolplaner.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Bemærk, at et 6 ugers forløb godt kan fremstå som et 7 eller 8 ugers forløb (fx pga. vinterferie, juleferie ol.) 
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Afmelding til jobrettet uddannelse

Hvis du bliver forhindret i at deltage i den jobrettede uddannelse, skal du framelde dig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Framelding skal ske før første kursusdag. Sker frameldingen efter kursusstart, vil Jobcentret eller A-kassen blive opkrævet fuld deltagerbetaling.


Vi tilbyder også dette forløb som akademifag til dig, der er kommet i job.