Brug 'human resource management' til at skabe en attraktiv arbejdsplads

Skab synergi for virksomheden ved at benytte dine medarbejderressourcer optimalt.

På uddannelsen bliver du præsenteret for alle faser i styring af personaleressourcer, så du kan varetage alt fra rekruttering og kompetenceudvikling til fastholdelse eller afskedigelse af medarbejdere.

Medarbejdere er én af virksomhedens vigtigste ressourcer, og med uddannelsen i Human Resource Management bliver du rustet til at varetage HR-funktionen og være bindeled mellem ledelsen og den enkelte medarbejder.

Enhver virksomhed ønsker at tiltrække, motivere og fastholde de mest kvalificerede medarbejdere og matche dem til de job, hvor de er bedst egnet. Menneskelige ressourcer, uddannelse og arbejdsmæssige relationer spiller en stor rolle, og som Human Resource medarbejder er det din opgave at sikre, at alle kommer til at bruge deres kvalifikationer bedst muligt.

Efter forløbet vil du være i stand til at oprette personalepolitikker, lægge en HR-strategi og succesfuldt afholde alle de vigtige medarbejdersamtaler vha. de rette teknikker. Du lærer desuden at udarbejde job- og personprofiler, så virksomheden opnår det bedste match imellem medarbejdernes kvalifikationer og deres arbejdsopgaver.

Indhold i faget:

  • Personalepolitik og -planlægning
  • Tiltrækning, udvikling, fastholdelse og afvikling af medarbejdere
  • Samtaleformer og MUS-samtaler
  • Strategisk ledelse
  • Udvikling af HRM-processer

Uddannelsen udbydes i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter. 
 

Målgruppe

Faget er for alle, der har interesse inden for Human Ressource og ønsker mere viden på området. Du kan både være helt ny på området eller sidde i en stilling som HR-medarbejder, konsulent eller personalechef og gerne vil have mere teoretisk viden til at supplere din praktiske erfaring.

Niveau

Faget er en del af akademiuddannelsen i Ledelse.

En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et Indledende kursus før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør opmærksom på, at  faget afsluttes med et skriftligt projekt og en mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning. Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Tag en hel akademiuddannelse (AU)

Du kan tage en hel akademiuddannelse på typisk 2-3 år, enten på daghold eller aftenhold eller en kombination.

Du kan også sammensætte din uddannelse på tværs af retningerne. Se mere om den fleksible akademiuddannelse her

Læs mere om akademiuddannelsen i Ledelse

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.