Udnyt din tid som ledig med et udviklingsforløb, og få viden og redskaber du kan bruge i dit næste job. 
Din vej tilbage på jobmarkedet. 

  Faget Organisation og arbejdspsykologi er et 6 ugers uddannelsesforløb specielt for ledige. 

Organisationskulturen kan være den afgørende faktor mellem succes og fiasko i en organisation eller virksomhed. Lær hvordan du etablerer en proaktiv organisationskultur, hvor der er overblik og afstemte forventninger – og hvor alle trives.
Faget Organisation og arbejdspsykologi styrker dit grundlag for at samarbejde om at opfylde de mål, din virksomheden opstiller, og du lærer at arbejde tværfagligt og konkret med problemstillinger i organisationen, fx når arbejdsgange og arbejdsprocesser skal justeres.

Indhold i faget:

Faget giver dig et professionelt udgangspunkt for at arbejde med kultur, organisering, motivation og trivsel i din virksomhed. Du vil få værktøjer og kompetencer, som du med det samme kan anvende i praksis til at arbejde med organisation og arbejdspsykologi. 

  • Organisations- og virksomhedsstruktur
  • Kultur
  • Styringsprocesser
  • Arbejdspsykologi
  • Motivation, trivsel og arbejdsmiljø
  • Team og teamsamarbejde

Målgruppe

Jobrettet uddannelse er forløb, der er tilrettelagt ledige. Forløbene varer op til seks uger, og giver dig en unik mulighed for at opdatere dine kompetencer og færdigheder, mens du er ledig.
Faget Organisation og arbejdspsykologi er relevant for dig, der gerne vil tage del i løsningen af virksomhedens organisatoriske opgaver og problemstillinger gennem en forståelse for organisationslivets og arbejdspsykologiens processer og problemstillinger.


Det kan være en god idé, at få en realkompetencevurdering inden du tilmelder dig
Der findes forskellige muligheder for at få afklaret og godskrevet kompetencer, du har opnået gennem erhvervserfaring, tidligere uddannelser m.m. Vi tilbyder, at dig en gratis kompetenceafklaring - læs mere om hvad og hvordan.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Bemærk, at et 6 ugers forløb godt kan fremstå som et 7 eller 8 ugers forløb (fx pga. vinterferie, juleferie ol.) 
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Afmelding til jobrettet uddannelse

Hvis du bliver forhindret i at deltage i den jobrettede uddannelse, skal du framelde dig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Framelding skal ske før første kursusdag. Sker frameldingen efter kursusstart, vil Jobcentret eller A-kassen blive opkrævet fuld deltagerbetaling.


Vi tilbyder også dette forløb som akademifag til dig, der er kommet i job.